Dans

155 (eenvijfvijf)

Motors

donderdag

10

januari

20:30

Rabobank zaal

Prijs € 14,50
incl. garderobe

20:00 uur | dansvoorafje

donderdag

10

januari

20:30Rabobank zaal

Prijs € 14,50
incl. garderobe

20:00 uur | dansvoorafje

Collectief 155 (eenvijfvijf) is experimenteel, raar, nice, oud, nieuw, jong, analoog, digitaal en nog best veel andere dingen. 155 bestaat uit een formatie creatieve vrienden bij elkaar gebracht door een gedeelde passie voor bewegingsvormen, muziek, bizarre humor en kunst en combineert dans en video op spetterende wijze. Iets echt nieuws dus. Eerder veroverden de mannen poppodia en festivals met het breakdanceconcert ‘LIJF’, nu keren ze met ‘Motors’ terug naar het theater. Over vrienden die altijd alles samendoen en stiekem ook hun eigen identiteit weten te behouden. Een explosie van dansplezier die je niet mag missen.

155 (eenvijfvijf) is een collectief dat dans en video op spetterende wijze combineert. Nadat de mannen de poppodia en festivals veroverden met ‘LIJF’, keren ze terug naar de theaters met ‘Motors’. Dat ze daar thuishoren, hoeven ze niet meer te bewijzen. “Een explosie van onversneden dansplezier”, schreef Het Parool en gaf vier sterren aan ‘Episch’.
Wat ‘Motors’ precies is, valt moeilijk te zeggen. Is het theater, is het dans, is het iets met motoren? Gaat het over vrienden die altijd alles samendoen en stiekem ook hun eigen identiteit weten te behouden? “Dikke boeie”, aldus de mannen, want als je maar hard genoeg gas geeft, hoort niemand je huilen in je helm. 155 maakt in ieder geval voorstellingen vanuit hun fascinatie voor de wereld waarin zij (en wij) nu leven en bewegen. En ja, motoren en dans zijn toevallig wel hun grootste hobby’s.

Een explosie van dansplezier die je niet mag missen

Website: www.eenvijfvijf.nl