Toneel

Abdelkader Benali en Lavinia Meijer

Brief aan mijn dochter

Rabobank zaal

Prijs € 27,75
incl. garderobe en pauzedrankje

Rabobank zaal

Prijs € 27,75
incl. garderobe en pauzedrankje

Schrijver Abdelkader Benali en harpiste Lavinia Meijer laten literatuur en muziek samensmelten in een ontroerend verhaal over afkomst en identiteit. Benali schrijft zijn dochter een brief waarin hij probeert de wereld waarin zij geboren zal worden te duiden. Meijer vult hem muzikaal aan en vertelt haar eigen bijzondere verhaal over adoptie en de zoektocht naar muzikale en menselijke erkenning. Een fascinerende, ontroerende voorstelling. Gebaseerd op Benali's gelijknamige roman.

Auteur Abdelkader Benali en harpiste Lavinia Meijer brengen literatuur en muziek samen in ‘Brief aan mijn dochter’, gebaseerd op Benali’s gelijknamige autobiografische roman. Hij schrijft zijn dochter een brief en probeert zo de wereld waarin zij geboren zal worden te duiden. Harpiste Lavinia Meijer vult hem muzikaal aan en vertelt haar eigen, bijzondere verhaal over adoptie en de zoektocht naar muzikale en menselijke erkenning.

In deze samenwerking komen verschillende werelden samen. Om hun ontroerende verhaal over afkomst en identiteit te vertellen, reizen de hoofdpersonen door tijd en ruimte, van Tanger in Marokko tot Seoul in Zuid-Korea. De reis omspant generaties en culturen. De worsteling om je te verzoenen met je afkomst levert uiteindelijk een spannende muzikale en literaire confrontatie op waarbij beide kunstenaars zichzelf volledig geven. Door hun fascinerende samenspel ontstaat er een nieuwe theatervorm die prikkelt en ontroert.

Literatuur en muziek smelten samen in een actueel en ontroerend verhaal.

Website: www.bostheaterproduties.nl