Jeugd & Familie

Aladdin

Theater Terra

zondag

19

mei
2019

15:00

Rabobank zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Schminken | voor & na

Kinderfeestje

zondag

19

mei
2019

15:00Rabobank zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Schminken | voor & na

Kinderfeestje

In een betoverde stad doet het lefgozertje Aladdin zijn best om een beeldschone Arabische prinses uit handen van een boze tovenaar te redden. Gelukkig kan Aladdin rekenen op de hulp van de geest uit de magische wonderlamp. Heeft Aladdin alles zich in om een echte prins te worden? Alleen dan kan hij de prinses redden en de tovenaar verslaan! Een magische familiemusical naar het wereldberoemde sprookje van Duizend-en-een-nacht.


In deze compleet nieuwe familiemusical, naar het wereldberoemde sprookje van Duizend-en-een-nacht, sleept Theater Terra iedereen vanaf 6 jaar mee naar de magische wereld van Aladdin. Dit lefgozertje probeert in een betoverde stad een mooie Arabische prinses uit handen van een boze tovenaar te redden. Met hulp van de geest uit een magische wonderlamp heeft Aladdin de gave om een machtige prins te worden. Maar de tovenaar probeert natuurlijk ook om deze magische lamp in handen te krijgen. Om de prinses te redden en de tovenaar te verslaan moet Aladdin bewijzen dat hij het in zich heeft om een echte prins te worden!

Kinderfeestje inclusief
Vier je feestje bij ons in De Harmonie! Je wordt feestelijk ontvangen met limonade en een zoete lekkernij, bezoekt een voorstelling en eet (voor of na de voorstelling) natuurlijk overheerlijke frietjes met een lekkere snack.
Prijs inclusief voorstelling € 15,- (reserveren is mogelijk vanaf 5 personen)

Reserveren is mogelijk vanaf 5 personen. Graag organiseren wij het feestje op maat. Je kunt reserveren via Kirsten van der Meer (k.vandermeer@harmonie.nl).


Naar het sprookje van: Antoine Galland | muziek en regie: Fons Merkies | spel: Juliann Ubbergen en Alisa Opari Luzi | decor-, poppen- en kostuumontwerp: Kathelijne Monnens | lichtontwerp: Bart van den Heuvel | geluidsontwerp: Erwin van den Broek

Naar het wereldberoemde sprookje van Duizend-en-een-nacht

Website: www.theaterterra.nl

Het Parool: “Aladdin steelt ieders hart. Theater Terra brengt het sprookje over Aladdin op bijzonder aantrekkelijke manier.”

Theaterkrant: “Kracht van Aladdin in muziek en vormgeving.”

Musicalsites.nl: “Dit is een musical waar Theater Terra ijzersterk in is.” ★★★★★