All Stars

Jim Bakkum, Kees Boot en Lucas Hamming e.a.

AEGON zaal

AEGON zaal

Deze feelgoodmusical over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagochtend is écht een must see! De mannen van Swift Boys 8 zijn inmiddels 25 jaar. Hun leven is behoorlijk veranderd en ook hun vriendschap wordt op de proef gesteld. Frank Lammers regisseert een topcast, met hoofdrollen voor Jim Bakkum en Kees Boot. Thomas Acda en David Middelhoff schreven de prachtige muziek.

Wie de film en/of tv-serie gezien heeft, weet: deze musicalversie van ‘All Stars’ is een absolute must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller en verdediger. Een feelgood-voorstelling over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan de onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen.
De jongens van Swift Boys 8 slaan geen zondag over om met elkaar op het veld te staan. Maar inmiddels zijn ze 25 en is het leven behoorlijk veranderd. Zwangere vriendinnen, echtgenotes die niet meer braaf thuis op de bank wachten, buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen. Maar op zondag vergeten ze alle zorgen en hebben ze dezelfde gein als toen ze nog pubers waren. Terwijl de mannen zich voorbereiden op hun 500ste wedstrijd, wordt hun vriendschap echter op de proef gesteld.
‘All Stars’ is van dezelfde makers als het succesvolle ‘De Marathon’. Thomas Acda schrijft met David Middelhoff de muziek, Frank Lammers regisseert de prachtige cast met hoofdrollen voor Jim Bakkum en Kees Boot.

Regie: Frank Lammers | artistieke supervisie: Jean van de Velde | script: Elzelien Peters | muziek: Thomas Acda en David Middelhoff | choreografie: Daan Wijnands | spel: Jim Bakkum/Levi van Kempen, Urvin Monte, Lucas Hamming, Kees Boot, Alex Hendrickx, Bart van den Donker, Jasper Demollin en Mike Weerts | arrangementen: Melcher Meirmans | decor: Thomas Ruppert | lichtontwerp: Marc Heinz | geluidsontwerp: Peter Velthuijzen

Gebaseerd op de razendsnelle film en serie

Website: www.allstarsdemusical.nl

Je kunt bijna niet anders dan vrolijk opgehitst de zaal uit komen.‘ - Trouw ***