Musical

Amélie de Musical

zaterdag

20

november
2021

20:15 uur

Grote zaal

Prijs € 37,-
incl. garderobe en pauzedrankje

korting met dbiebpas

zaterdag

20

november
2021

20:15 uurGrote zaal

Prijs € 37,-
incl. garderobe en pauzedrankje

korting met dbiebpas

De romantische en fantasievolle film ‘Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain’ is komend seizoen voor het eerst in Nederland als musical te zien, mét de bekende muziek van Yann Tiersen. De dromerige Amélie leidt een teruggetrokken leventje als serveerster in het mooie Montmartre in Parijs. Ze probeert liefde en vrolijkheid te brengen in het leven van anderen. Maar op een dag wordt ze zelf verliefd en moet ze haar verlegenheid overwinnen.  

Wie kent de film eigenlijk niet: ‘Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain’, het romantische grotestadsprookje dat in 2001 wereldwijd vele miljoenen mensen naar de bioscopen dirigeerde? Komend seizoen kun je het verhaal van de dromerige Amélie in het theater beleven. Na Broadway en West End is de musicalversie voor het eerst in Nederland te zien, mét de bekende filmmuziek van Yann Tiersen.

Amélie Poulain houdt zich al haar hele leven verborgen voor de buitenwereld. Als kind werd ze door haar ouders thuisgehouden van school en leefde ze in haar eigen fantasiewereld. Wanneer het eindelijk tijd is om haar huis te verlaten, leidt ze een rustig leventje als serveerster in Parijs. Tot ze door een bijzondere gebeurtenis ontdekt wat ze wil met haar leven: anderen helpen om liefde en geluk te vinden. Dan wordt ze zelf verliefd en kan Amélie zich voor het eerst in haar leven niet meer verbergen.


Naar de film van Jean-Pierre Jeunet en Guillaume Laurant, met muziek van Yann Tiersen | script: Craig Lucas | muziek, liedteksten en arrangementen: Daniel Messé | liedteksten: Nathan Tysen

Romantische en wereldberoemde film nu als musical te zien in het theater.

Website: ameliedemusical.nl

 

Deel deze voorstelling:   E-mail
Theaterplus
Prijs: € 11.00
Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.
https://harmonie.nl/files/product/1623422536-harmonievents-00072.jpg
zaterdag 20 november 2021 om 20:15 uur
Theatergerecht
Prijs: € 18.50
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
https://harmonie.nl/files/product/1623422736-LucasKemper_Harmonie_ClubDiplomatique_HR-90.jpg
zaterdag 20 november 2021 om 20:15 uur
Theatermenu
Prijs: € 29.50
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
https://harmonie.nl/files/product/1623422786-Cremebrulee.jpg
zaterdag 20 november 2021 om 20:15 uur