Cabaret

Amsterdams Kleinkunst Festival

Finalistentournee 2017

Accent zaal

Prijs € 17,75
incl. garderobe en pauzedrankje

Accent zaal

Prijs € 17,75
incl. garderobe en pauzedrankje

Claudia de Breij, Richard Groenendijk en Van der Laan & Woe wonnen in het verleden de prestigieuze Wim Sonneveldprijs. Na drie intensieve selectieronden zijn de kersverse finalisten van de Wim Sonneveldprijs 2017 klaar om op tournee te gaan. Maak kennis met een nieuwe generatie kleinkunstenaars en zie op één avond maar liefst drie voorstellingen. Wie wint dit jaar een van de belangrijkste prijzen voor talentvolle cabaretiers en kleinkunstenaars?

Het Amsterdams Kleinkunst Festival richt zich op kleinkunst in de breedste zin van het woord. Er is ruimte voor cabaret, muziektheater, poëzie en het Nederlandstalige theaterlied. Onder meer Claudia de Breij, Richard Groenendijk, Van der Laan & Woe, Pieter Derks, Louise Korthals, Eva Crutzen, Yentl en de Boer en Stefano Keizers waren finalist tijdens eerdere edities.

Na drie intensieve selectierondes zijn de kersverse finalisten van de Wim Sonneveldprijs 2017 klaar om op tournee te gaan, op weg naar een vaste plaats in het vak. Maak kennis met een nieuwe generatie kleinkunstenaars en zie op één avond maar liefst drie voorstellingen.

Met winnaars Lonneke Dort, Daniëlle Schel en De Lachende Derde

Website: www.amsterdamskleinkunstfestival.nl