Jeugd & Familie

André Kuipers en Sander Koenen

Space Academy Live

zondag

19

januari
2020

13:30 - 14:50 uur
Geen pauze

AEGON zaal

JEUGD € 17,50
Prijs € 19,50
incl. garderobe

VANAF 8 JAAR

zondag

19

januari
2020

13:30 - 14:50 uur
Geen pauzeAEGON zaal

JEUGD € 17,50
Prijs € 19,50
incl. garderobe

VANAF 8 JAAR

Zet je schrap voor een waanzinnige reis naar de ruimte! Astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen onthullen de wereld waar ‘boven’ en ‘onder’ niet bestaan. Waar je kunt hardlopen op de muur en fietsen zonder zadel. Een wereld waar water niet in druppels naar beneden valt, maar zweeft in bollen om je heen... Tijdens deze wervelende show reis je naar de verste uithoeken van het heelal. Met bijzondere videobeelden en live experimenten komt de ruimte écht tot leven. Heb je na de spannende reis nog een brandende vraag aan André Kuipers? Geef je bij de kassa van De Harmonie op voor de meet&greet en wie weet sta jij oog in oog met André Kuipers. 


Bij Space Academy live komt de wereld van de ruimtevaart écht tot leven. Met de mooiste videobeelden en live experimenten ben jij voor even astronaut. Je ontdekt hoe een raketlancering voelt. Hoe hoog je kunt springen op de maan. Hoe het is om de hele dag te zweven. En of dat hier op aarde ook kan.

Riemen vast en aftellen maar. Na de lancering reis je sneller dan het licht naar de verste uithoeken van het heelal. Langs sterren en planeten, nevels en kometen. Want in de ruimte valt waanzinnig veel te ontdekken. Onderweg duik je in de toekomst. Ga jij ooit wonen op Mars? Bestaat buitenaards leven? En hoe gaat het in de toekomst verder met onze eigen planeet, de aarde?

Meet&Greet

Heb je na de spannende reis nog een brandende vraag aan André Kuipers? Geef je bij de kassa van De Harmonie op voor de meet&greet en wie weet sta jij oog in oog met André Kuipers. 


André Kuipers en Sander Koenen

Space Academy Live, een buitenaards avontuur!

Website: andrekuipers.nl sanderkoenen.nl friendly-fire.nl

 

Deel deze voorstelling:   E-mail