Cabaret

André Manuel

DREEJKLEZOEW

donderdag

20

december

20:30

Accent zaal

Prijs € 18,50
incl. garderobe en pauzedrankje

donderdag

20

december

20:30Accent zaal

Prijs € 18,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Cabaretier André Manuel duikt in zijn zestiende solovoorstelling in de gitzwarte én dartele geest van de geliefde en verguisde Twentse clown DREEJKLEZOEW. Sinds mensenheugenis dendert deze politiek incorrecte hork door de Nedersaksische geschiedenis. Vanwege de maatschappelijke onrust rondom deze voorstelling zijn er waarschijnlijk nog voldoende kaarten beschikbaar. En zo ziet DREEJKLEZOEW dat graag!

In zijn zestiende solo duikt André Manuel in de gitzwarte, maar ook meer dan dartele geest van DREEJKLEZOEW, de even geliefde als verguisde mythische Twentse clown. Al sinds de ontdekking van de hemel dendert deze politiek incorrecte hork, een buitengewoon onfatsoenlijk mens, door de Nedersaksische geschiedenis, als Herman Finkers on speed.
In verband met de maatschappelijke onrust die is ontstaan rondom de aankondiging van deze voorstelling zijn er nog meer dan voldoende kaarten beschikbaar. En zo ziet DREEJKLEZOEW dat graag. Want dit duivelskind, deze Kaffer der Lage Landen, is toch godverdomme niet voor niks het exact tegenovergestelde van het succesverhaal.
www.maneman.nl

Geen succesverhaal van duivelskind der Lage Landen

Website: www.bunkertheaterzaken.nl