Entertainment

Andy & Melisa

Live on Tour

Rabobank zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Meet & greet na afloop

Rabobank zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Meet & greet na afloop

Andy en Melisa weten met hun pittige reallife soap vele kijkers wekelijk aan de buis te kluisteren. Nu zijn de oud-voetballer en de ex-playmate ook in het theater te zien. Behalve kleedkamerhumor, sterke verhalen en anekdotes kun je huishoudelijke battles, muziek en een flinke dosis gezelligheid verwachten. Maar wees gewaarschuwd: het excentrieke stel gaat op de planken verder dan ze ooit op televisie hebben gedaan! (Ook leuk voor voetbalhaters).

Andy en Melisa ken je misschien van hun reallifesoap op RTL en SBS6, maar sinds kort zijn de oud-voetballer en de ex-playmate ook in het theater te zien. Van der Meijde versleet vrouwen bij de vleet, begon in Milaan een dierentuin en kocht een huis met een golfbaan. Van golfen had de voormalig speler van Ajax, Inter Milan en Everton geen sjoege. Al zijn geld, zo’n kleine tien miljoen euro, braste hij erdoor.
Naast de nodige kleedkamerhumor, sterke verhalen en anekdotes wordt de show aangekleed met onder meer huishoudelijke battles, muziek en een flinke dosis gezelligheid. En wees gewaarschuwd, want het excentrieke stel gaat op de planken verder dan ze ooit op tv deden. Ook leuk voor voetbalhaters.

Ook leuk voor voetbalhaters!

Website: www.andyenmelisa.nl