Cabaret

Anne Jan Toonstra

IIIII

Accent zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Accent zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Ongemak en schaamte. Vastzitten en loskomen. Ruimte krijgen en ruimte nemen. Jezelf redden en hulp vragen. Alleen en tegelijkertijd ook niet alleen willen zijn. Daarover gaat de nieuwe solovoorstelling van cabaretier, stand-upcomedian en muzikant Anne Jan Toornstra. In ‘IIIII’ zoomt Toornstra, oud-winnaar van het Groninger Studenten Cabaretfestival en Cameretten, op geheel eigen wijze in op leven en dood en alles wat daar tussenin zit.

‘Eerst was er Hikikomori. Toen kwam Noodzakelijk Kwaad. Daarna Murw. En Oi was nummer 4. En nu is het tijd voor IIIII.De nieuwe solovoorstelling van Anne Jan Toonstra.IIIII gaat over ongemak en over schaamte. Over vastzitten en loskomen, ruimte krijgen en ruimte innemen. Over jezelf redden, hulp vragen, alleen en tegelijk ook niet alleen willen zijn. Over dingen achter je laten en opnieuw beginnen.IIIII gaat over leven en dood en alles wat daar tussen zit.’

Anne Jan Toonstra is cabaretier, stand-up comedian en muzikant. Op het toneel energiek, ontwapenend en doeltreffend. Het ene moment scherp en zelfs keihard, het volgende moment kwetsbaar en empathisch. En bovenal supermuzikaal.

Hij won het Groninger Studenten Cabaretfestival (jury- en publieksprijs) en het Cameretten-festival. Daarnaast is hij oprichter van het stand-up comedy collectief De Hyena’s. Eerdere soloprogramma’s van Anne Jan waren Hikikomori, Noodzakelijk Kwaad, Murw en Oi.I am text block.


In verband met ziekte is deze voorstelling verplaatst van donderdag 5 oktober naar donderdag 23 november.

Website: www.annejan.nl