Cabaret

Anne-Marie Jung

RAM

zaterdag

26

januari
2019

20:30

Accent zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

zaterdag

26

januari
2019

20:30Accent zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

'RAM' is de nieuwsgierig makende opvolger van de eerste solovoorstelling van de veelzijdige Anne-Marie Jung. De sidekick van André van Duin én voormalige 'Wie is de Mol?’-deelneemster zorgt voor een avond vol excentrieke maar herkenbare types. Van een overspannen barista in een koffietentje tot een totaal geobsedeerde duremerken fanaat. Een kleurrijke muzikale reis vol humor.

Anne-Marie Jung ken je wellicht als side-kick van André van Duin, van ‘Wie is de Mol?’ of van haar eerste solovoorstelling ‘De Exoot’, waarmee ze in 2016 het theater inging. Daar genoot het publiek zó van, en zijzelf ook, dat een vervolg niet kon uitblijven: ‘RAM’, genoemd naar haar sterrenbeeld. Anne-Marie kan sowieso aardig door rammen. Over van alles. Samen met boogschutter en regisseuse Marije Gubbels zorgt ze voor een avond vol excentrieke, maar toch herkenbare types; van de overspannen barista in het koffietentje op de hoek tot een totaal geobsedeerde dure-merkenfanaat. ‘RAM’ wordt een kleurrijke muzikale reis door hun hoofden en ook stiekem door dat van Anne-Marie – je weet wel; die blonde met die rode lippen! Ze gaat rammen tot ze erbij neervalt!


Spel en zang: Anne-Marie Jung | tekstbijdragen: Gijs de Lange, Tina de Bruin en Jurrian van Dongen | regie: Marije Gubbels

Een kleurrijke muzikale reis vol humor

Website: www.annemariejung.com

Theaterkrant
“Daarin voelt ze haarfijn de balans aan tussen ontroerend en grappig en komen het grote zang- en acteertalent van Jung prachtig samen.”

De Volkskrant
“Anne-Marie Jung zingt en speelt echt heel goed”