Cabaret

Anne Neuteboom

Weg

Accent zaal

Prijs € 18,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Accent zaal

Prijs € 18,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Op Cameretten 2015 sleepte Anne Neuteboom de juryprijs én de publieksprijs in de wacht. Niet slecht voor een millennial! U weet wel: zo’n tussen 1982 en 2001 geboren hoogmoedige, kortzichtige en individualistische ‘loser’. In haar voorstelling ‘Weg’ slingert Neuteboom met een frisse analytische blik een flinke portie maatschappijkritiek anno 2017 de zaal in. Verplichte kost voor alle babyboomers en ouderen die neigen te verzuren.

Anne Neuteboom sleepte op Cameretten 2015 de jury- en publieksprijs in de wacht, de Volkskrant zag tijdens haar eerste voorstelling ‘Weg’ “een groot talent”. Niet slecht voor een millennial. Want zoals we allemaal weten zijn millennials – losers, geboren tussen 1982 en 2001 – hoogmoedig, kortzichtig, individualistisch, overmatig empathisch, overgevoelig, ongeïnteresseerd en dyslectisch. In ‘Weg’ slingert Anne echter een portie maatschappijkritiek anno 2017 de zaal in: zonder correcte dt-spelling, maar met frisse analytische blik. “Verplichte kost voor alle babyboomers en ouderen die neigen te verzuren en open staan voor een lesje fatsoen en omgangsmanieren van een jonkie.” (Theaterkrant)

Verplichte kost voor alle babyboomers en ouderen die neigen te verzuren

Website: www.anneneut.nl

Scenes.nu ****: “Veel gelach en rake observaties bij Neuteboom.”

de Volkskrant ***: “Neuteboom is een groot talent. (…) Haar felheid en de manier waarop ze haar lijf durft te gebruiken, beloven een hoop moois.”

NRC Handelsblad ***: “Expressief tot in haar vingertoppen.”

Theaterkrant over haar optreden tijdens Cameretten: “Verplichte kost voor alle babyboomers en ouderen die neigen te verzuren en open staan voor een lesje fatsoen en omgangsmanieren van een jonkie.”