Dans

Another Kind of Blue

Flirt with Reality

Rabobank zaal

Prijs € 25,50
incl. garderobe en pauzedrankje

20:00 uur | dansvoorafje

Rabobank zaal

Prijs € 25,50
incl. garderobe en pauzedrankje

20:00 uur | dansvoorafje

Technologische innovatie brengt vooruitgang én wrijving in onze wereld. De mens staat met zijn verbeeldingskracht en emoties lijnrecht tegenover kille ontwikkelingen als kunstmatige intelligentie, virtual reality en drones. Of heeft technologie toch meer overeenkomsten met ons dan we denken? Deze nieuwe voorstelling van Another Kind of Blue biedt een verrassende mix van moderne dans en techniek. Een spannende flirt met de werkelijkheid.


Another Kind of Blue kennen we van ‘Blue Technology’, waarin choreograaf David Middendorp dans, muziek en de nieuwste technologische snufjes liet samensmelten tot een verbluffend geheel. In zijn nieuwe voorstelling werpt hij de vraag op in hoeverre wij onze realiteit laten beïnvloeden door de technologie.
‘Flirt with Reality’ is – opnieuw – een verrassende en spannende mix van moderne dans en techniek. Technologische innovatie brengt zowel vooruitgang als wrijving in onze wereld. De mens staat met zijn verbeeldingskracht en emoties lijnrecht tegenover kille ontwikkelingen als kunstmatige intelligentie, virtual reality en drones. Of heeft technologie toch meer overeenkomsten met ons dan we denken? In ‘Flirt with Reality’ neemt Middendorp je mee op een reis, ongehinderd door tijd of zwaartekracht. Waar dansers letterlijk in botsing komen met digitale bits, zich laten leiden door gevoel, fantasie en ritme en waar dansende drones je een andere realiteit laten ervaren. Een flirt met de werkelijkheid.

Een spannende flirt met de werkelijkheid

Website: www.anotherkindofblue.nl