Cabaret

Arjen Lubach

Arjen Lubach LIVE

vrijdag

14

juni
2019

20:15

Uitverkocht

AEGON zaal

Prijs € 27,-
incl. garderobe en pauzedrankje

v/d Valk Hotel & Theater arrangement

vrijdag

14

juni
2019

20:15

UitverkochtAEGON zaal

Prijs € 27,-
incl. garderobe en pauzedrankje

v/d Valk Hotel & Theater arrangement

Yes! Lubach komt naar De Harmonie. Ooit begon het voor de geboren Groninger in kleine theaterzalen, maar inmiddels is hij beroemd om zijn internationale virals, de Nipkowschijf, de Televizier-Ring én miljoenen aan de buis gekluisterde kijkers bij Zondag met Lubach. Omdat bloed kruipt waar het niet gaan kan en er grappen zijn die de televisie nooit gehaald hebben, keert comedian Lubach terug in het theater. Solo, live en persoonlijker dan ooit!

Hotel & Theater arrangement | Deze voorstelling is voor 14 juni nog te reserveren i.c.m. een uniek Hotel & Theater arrangement i.s.m. v/d Valk Hotel Leeuwarden! Inclusief overnachting, ontbijtbuffet, theaterticket, ontvangst & pauze arrangement én parkeerticket voor slechts €99,- per persoon. Klik hier voor alle informatie en om dit arrangement te reserveren via v/d Valk Hotel Leeuwarden. 

Meer dan tien jaar speelde Arjen Lubach in wisselende formaties in kleine theaterzalen voor een nog kleiner publiek. Zijn televisie-avontuur bezorgde hem met Zondag met Lubach een miljoenenpubliek, verschillende internationale virals, een Nipkowschijf en de Televizierring. Omdat bloed kruipt waar het niet gaan kan en er ook grappen te vertellen zijn die de televisiekijkers nooit zullen horen, is Arjen terug in het theater. Alleen. Tijdens Arjen Lubach LIVE is de tv-presentator en comedian persoonlijker dan ooit en pakt hij de draad op die hij ooit achterliet. Als ie er nog ligt tenminste.

Solo, live en persoonlijker dan ooit!

Website: arjenlubach.nl