Muziektheater

donderdag

februari

AEGON zaal

Ashton Brothers en het Noordpool Orkest gaan een explosieve samenwerking aan! Een mix van muziek, acrobatiek en tovenarij maakt van ‘Concerto Esplosivo’ een adembenemende voorstelling. Nieuwe trucs, hilarische acts en muzikale hoogstandjes worden aangevuld met dé parels uit de schatkist van de twee gezelschappen. De wisselwerking tussen beide gooit bijna letterlijk olie op het vuur.

Nadat ze vorig seizoen al succesvol aan elkaar snuffelden, gaan Ashton Brothers en de 42 muzikanten van het Noordpool Orkest van Reinout Douma opnieuw een gevaarlijke chemische verbinding aan. In ‘Concerto Esplosivo’ brengen zij een explosieve mix van muziek, acrobatiek, clownerie, slapstick en tovenarij. Nieuwe adembenemende trucs, hilarische acts en muzikale hoogstandjes worden aangevuld met all-time favorites uit de schatkist van beide krankjorume gezelschappen, waarbij de wisselwerking olie op het vuur gooit. De formule van dit goedje? Variétéspektakel van internationale allure + een virtuoos, anarchistisch orkest = een van de absolute knallers van dit theaterseizoen.
www.ashtonbrothers.nl

Met: Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans | m.m.v. Noordpool Orkest o.l.v. Reinout Douma

Website: www.ashtonbrothers.nl www.noordpoolorkest.nl