Entertainment

Ashton Brothers

ENFANTS TERRIBLES (reprise)

AEGON zaal

Prijs € 28,75
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 28,75
incl. garderobe en pauzedrankje

Eeuwenlang werden de best bewaarde geheimen van circusfamilies zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven. Totdat ze terechtkwamen bij de grootste kinderen van de theaterwereld: de Ashton Brothers. Die smolten de gevaarlijkste acts, vreemdste trucs en meest hilarische nummers om tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij. De Ashton Brothers weten als geen ander hoe je van circus theater kunt maken!

Eeuwenlang werden de best bewaarde geheimen van circusfamilies uit de hele wereld zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven. Totdat ze terechtkwamen bij de grootste kinderen van de theaterwereld: de Ashton Brothers. Die smolten de gevaarlijkste acts, de vreemdste trucs en de meest hilarische nummers om tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij. Zoals alleen Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde dat kunnen. Dus zin in een flinke dosis adrenaline, een goede scheut spanning en een toefje betovering? Kom dan naar ‘ENFANTS TERRIBLES’. “Ashton Brothers een wonder van parodistische inventiviteit. (…) Hun komische acrobatiek blijkt nog steeds ruimte te bieden voor nieuwe variaties.” (NRC Handelsblad ****)


Met: Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde

Met een flinke dosis adrenaline, een goede scheut spanning en een toefje betovering

Website: www.ashtonbrothers.nl

Het Parool:
“Ashton Brothers kunnen je laten geloven in het ongelooflijke. (...) Ze weten precies hoe je van circus theater maakt.”

NRC Handelsblad ****:
“Ashton Brothers een wonder van parodistische inventiviteit. (…) Hun komische acrobatiek blijkt nog steeds ruimte te bieden voor nieuwe variaties.”

De Telegraaf ***:
“Wederom een kostelijke avond vol halsbrekende capriolen, maar ook slapstick en meer poëtische momenten.”

Theaterkrant ****:
“De drie trekken alle emoties uit je lijf die theater zo leuk en mooi maken. (…) Maar boven alles komt de lach, in al zijn versies; vooral de glim, de grinnik en de schater.”