Jeugd & Familie

Back to Oz

Het Filiaal theatermakers, K.O. Brass! en Slagwerk Den Haag

zondag

2

februari
2020

15:00 uur

AEGON zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe

VANAF 8 JAAR

vier je kinderfeestje

korting met dbiebpas

zondag

2

februari
2020

15:00 uurAEGON zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe

VANAF 8 JAAR

vier je kinderfeestje

korting met dbiebpas

In ‘Back to Oz’ zit alles wat een spectaculaire wintervoorstelling nodig heeft. Een tekst van Don Duyns gebaseerd op alle boeken over Oz, een swingende band bestaande uit K.O. Brass! en Slagwerk Den Haag o.l.v. Gábor Tarján, livevideobeelden, acht steengoede acteurs en een happy end. Wervelend muziektheater dat je een beetje meer hart, verstand en moed oplevert.


Het Filiaal theatermakers presenteert deze winter een unieke combinatie van live film, theater en muziek in één voorstelling. Met een nieuwe tekst gebaseerd op de boeken over Oz, een spetterende band, een cameraman op de vloer en een cast die moeiteloos schakelt tussen spel, zang en camerawerk. Kortom, origineel muziektheater waar je met meer hart, verstand en moed uit komt!
 
Als in de tv studio tijdens een uitzending van het weerbericht alles op hol slaat, belandt weervrouw Doortje (Naomi van der Linden), plotseling in de onvoorspelbare wereld van Oz. Met haar nieuwe vrienden Blik, Stro en Leeuw, gaat ze op zoek naar de GROTE OZ en trotseren ze de gevaren van de Gele Steenweg. Maar komt ze ooit nog terug?

Onstuimig muziektheater voor alle leeftijden

Website: totslot.nl

 

Deel deze voorstelling:   E-mail