Cabaret

Begijn Le Bleu

Met mij gaat alles goed

Kleine zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Kleine zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Wie graag lacht om losers, of zich daarin stiekem herkent, zit gebeiteld bij Begijn Le Bleu. Ook in ‘Met mij gaat alles goed’ slaagt de Vlaamse cabaretier er moeiteloos in de zaken moeilijker te maken dan deze in werkelijkheid zijn. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten en is onder meer bekend van het Vlaamse tv-programma ‘Foute Vrienden’, dat enthousiast werd opgepikt door DWDD.

Eigenlijk zijn er in het leven maar drie woorden die ertoe doen: pluk de dag. Al het andere is bagage. Hoe de Vlaming Begijn Le Bleu er toch telkens in slaagt de zaken moeilijker te maken dan ze zijn, laat hij zien in ‘Met mij gaat alles goed’. Omdat u graag lacht om losers, maar ook omdat u zichzelf er stiekem in herkent, is dit echt een voorstelling voor u!
Begijn Le Bleu won ooit de jury- en publieksprijs van Cameretten en is onder meer bekend van het Vlaamse tv-programma Foute Vrienden, dat enthousiast werd opgepikt door DWDD. “Een waarachtige brok stand-up met een ferme knipoog naar het Nederlandse cabaret.” (De Standaard)

Een flinke knipoog naar het Nederlandse cabaret

Website: www.begijnlebleu.be

De Standaard:
“Begijn Le Bleu heeft in zijn vierde voorstelling de stem gevonden die hij zocht. Hij vertelt zijn eigen verhaal maar gebruikt daarvoor wel de superieure mimiek en bewegingen van de typetjes die hij in zijn eerste shows presenteerde. Het resultaat is een waarachtige brok stand-up met een ferme knipoog naar het Nederlandse cabaret.”

De Morgen:
“Een beschaafde jongen. Een foute vriend. Een onverwacht dansfenomeen. Begijn is een man met vele gezichten die zich kameleongewijs aanpast aan zijn omgeving of de vorm aanneemt van een van zijn typetjes. Zijn spel balanceert op het randje van cabaret en comedy.”