Bekende componisten | Cursus

Drukkerij Van der Eems zaal 3

SERIEPRIJS € 10,-

door Rudolf Nammensma

Beleef de balletten van Tsjaikovski. De strengheid van de balletcensuur en de reacties op bijvoorbeeld zijn Zwanenmeer. Maar deze avond gaat ook over zijn opera’s, de mysterieuze Schoppen Vrouw. Over zijn Eerste pianoconcert, waarmee hij zich veel kritiek op de hals haalde. En over zijn privéleven, waaronder zijn vermeende zelfmoord. Maar ook over zijn machtige symfonische repertoire. U beleeft het mede aan de hand van beeld- en geluidfragmenten.

Onderdeel van de serie 'Bekende componisten'

Website: harmonie.nl

Deze voorstelling is onderdeel van de serie Cursus Bekende componisten