Jeugd & Familie

VANAF 4 JAAR

Meet & greet na afloop

Kom verkleed

Een nieuw sprookje komt tot leven in het theater: Belle en het Beest De Musical! Echte schoonheid zit diep vanbinnen; zo vertelt het bijzondere verhaal van de dertiende sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment. Met ruim 125.000 bezoekers per theaterseizoen zijn de magische familiemusicals, waaronder De Kleine Zeemeermin en Doornroosje, al vele jaren échte publiekstrekkers. In dit theaterseizoen gaat de sprookjestraditie verder met Belle en het Beest De Musical!

Zet het masker af en toon je ware gezicht! Met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hilarische scènes is Belle en het Beest de mooiste, meeste magische voorstelling voor de hele familie!

Het verhaal
Het hele dorp is in rep en roer. Binnenkort wordt prins Dinand 21 jaar en gekroond tot koning. Hij mist alleen nog een koningin aan zijn zijde. De dorpsmeisjes zijn al druk bezig met hun grootse trouwplannen. Alleen Belle heeft een heel ander idee; het mooie, slimme meisje droomt van haar eigen grote avonturen buiten de dorpsmuren. Wat moet zij nu met een man? Intussen bereikt het grote nieuws ook het tovenaarshuisje van Titus en Fien. Maar, wacht eens even... als de prins koning wordt, zal Fien nooit de machtigste vrouw van het land kunnen zijn! Samen met Titus bedenkt ze een verschrikkelijke vloek: de prins verandert in een lelijk beest. Zal hij ooit nog de ware liefde vinden of blijft hij voor altijd een afzichtelijk monster?

Kom verkleed
Trek je allermooiste kostuum uit de kast, en kom verkleed naar het theater! Doe mee aan de Sprookjes verkleedwedstrijd en maak kans op een betoverend sprookjespakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet.

Cast: Bettina Holwerda, Kick Spijkerman, Titus & Fien e.a.
Regie: Bas Groenenberg

Website: VanHoorne.com/BelleenhetBeest

Dagkaart bus/trein Arriva
Prijs: € 7.50
Met het Arriva OV-ticket kun je op de dag van je theaterbezoek voor slechts € 7,50  reizen met Arriva naar De Harmonie!
zaterdag 2 juli 2022 om 13:30 uur
zaterdag 2 juli 2022 om 16:00 uur