Jeugd & Familie

Beppe is de weg kwijt

Koas van der Wal

Rabobank zaal

Prijs € 10,-
JEUGD € 0
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Rabobank zaal

Prijs € 10,-
JEUGD € 0
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Een voorstelling bomvol verkeerde afslagen, naaldbomen, vochtig gras en kriebelende beestjes!

Beppe gaat voor het eerst in haar leven op vakantie. Ze wil wel eens wat meer van de wereld zien dan alleen maar haar vensterbank met droogbloemen en vergeelde familieportretten. Beppe heeft een prachtige reis geboekt naar de bergen. En wat heerlijk... dochter Trees gaat ook mee!
Helaas verloopt de goedbedoelde vakantie anders dan gepland. Want na een lange reis vol verkeerde afslagen en andere dramatische beslissingen verdwalen Beppe en Trees in een heel groot bos. Beppe is de weg kwijt geraakt!

Wat een ontspannen wandelvakantie had moeten worden is stap voor stap uitgegroeid tot een ware overlevingstocht tussen waterpoelen, vochtig gras, naaldbomen en kriebelend ongedierte.
Gelukkig heeft Beppe nergens last van. Ze vindt het eigenlijk best wel lekker om verdwaald te zijn en geniet met volle teugen van deze uitdagende ontdekkingsreis in de 'rimboe'. Helaas wordt Beppe's survival-avontuur ruw verstoord als Trees met modder begint te gooien... Trees is het zat en wil naar huis!

Lukt het ze om onbesmeurd van dit dwaalspoor af te raken en er samen iets van te maken? Of blijven ze hangen in deze wildernis?

Beleef het in... Beppe is de weg kwijt!
Een vakantie om nooit te vergeten!

Beppe is de weg kwijt is onderdeel van de Oktobermaand Kindermaand.

Kinderen gratis (max 4 kinderen per volwassene)


Zang en Spel: Koas van der Wal en Neeltje van den Brand Regie en Techniek: Wouter van der Wal Concept en Muziek: Koas van der Wal

Website: http://www.kindermaand.nl/kindermaand