Cabaret

Bert Gabriëls

Van mij mag het

Kleine zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Kleine zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

‘Comedy op het hoogste niveau. Weinig comedians hebben betere grappen in huis.’ De Standaard beloonde het nieuwe theaterprogramma van Bert Gabriëls met maar liefst vier sterren. Eerder won hij met ‘Zonde van de Zendtijd’ de Vlaamse Televisiester. Gabriëls staat garant voor straffe comedy, filosofische spitsvondigheden en hilarische redeneringen. Ook in ‘Van mij mag het’ laat de Vlaamse topcabaretier zich van zijn grappigste kant zien.

Bert Gabriëls speelt al ruim tien jaar met groot succes op de Vlaamse podia. Hij maakte al zes theaterprogramma’s en won de Vlaamse Televisiester met ‘Zonde van de Zendtijd’. “Weinig comedians hebben betere grappen in huis”, aldus De Standaard. Inmiddels heeft Gabriëls zijn territorium in noordelijke richting uitgebreid en kreeg met ‘Zonde van uw avond’ het Nederlandse publiek ook op de knieën.
‘Van mij mag het’ is een logisch vervolg op dit succes. Gabriëls, van oorsprong jurist, probeert met straffe comedy, filosofische spitsvondigheden en hilarische redeneringen alles eens in ons voordeel uit te leggen. Uitgaande van wat mag. “Comedy op het hoogste niveau.” (De Standaard ****)


Regie: Wim Helsen

Website: www.bertgabriels.be

De Standaard ****:
“Comedy op het hoogste niveau. (…) Met zijn snedige, intelligente humor en een beetje hulp van Wim Helsen, zet de comedian een topshow neer.”

De Standaard over een eerdere show:
“Weinig comedians hebben betere grappen in huis dan Bert Gabriëls.”

De Morgen over een eerdere show:
“Gabriëls is een van de meest veelzijdige Vlaamse komieken.”