Jazz

Bigband Licks & Brains o.l.v. Rolf Delfos

Hothouse Redbad Jazz

Accent zaal

Prijs € 22,-

Accent zaal

Prijs € 22,-

Sounds en grooves. Daar draait het om bij Licks & Brains. Deze negentien man sterke bigband maakt van jazz, funk, soul, dance, hiphop en latin een verfrissende mix van dansbare Nu-Jazz XXL. Licks & Brains speelt regelmatig met toppers uit de Nederlandse jazz- en funkscene, zoals Benjamin Herman en Thijs van Leer.

Met meestertrompettist Eric Vloeimans als speciale gast belooft dit een swingend openingsconcert van Hothouse Redbad Jazz te worden!

Sounds en grooves, daar gaat het om bij Licks & Brains. Een 19-man sterke bigband die jazz, funk, soul, dance, hip-hop en latin weet te mengen tot een verfrissende mix van dansbare Nu-Jazz XXL. Muzikaal leider is altsaxofonist Rolf Delfos, bekend van o.a. Artvark Saxophone Quartet, the Houdini’s en de Jazzinvaders. De band heeft recent getourd door China en speelt regelmatig met topartiesten uit de Nederlandse Jazz/Funk scene, zoals Anton Goudsmit, Benjamin Herman en Thijs van Leer (Focus). Licks & Brains heeft recent de opnames afgerond van hun vijfde album “NEXT!”, met als speciale gast de leadzanger en trombonist van DEFUNKT, Joseph Bowie (USA). Echter voor deze avond speelt meester-trompettist Eric Vloeimans als speciale gast bij de band. Hij werkt voortdurend aan vele projecten tegelijk en is ook geregeld te gast bij jonge musici en kleinschalig opererende ensembles. Leider en arrangeur Rolf Delfos heeft speciaal voor dit optreden enkele stukken van Eric Vloeimans voor de bigband bewerkt. Het belooft een prachtig openingsconcert van een nieuw Hothouse Redbad jazzseizoen te worden!

Speciale gast: Eric Vloeimans

Website: www.redbad.nl