Entertainment

Bij Robèrt... van Beckhoven

Theatrale foodexperience

vrijdag

20

maart
2020

20:15 uur

Uitverkocht

AEGON zaal

Prijs € 45,50
incl. garderobe en pauzedrankje

incl. lekkernijen

vrijdag

20

maart
2020

20:15 uur

UitverkochtAEGON zaal

Prijs € 45,50
incl. garderobe en pauzedrankje

incl. lekkernijen

In tegenstelling tot tv, magazines en YouTube, biedt theater wel de mogelijkheid tot een extra dimensie: die van het ruiken en proeven. Robèrt van Beckhoven (o.a. Heel Holland Bakt, Wie Is De Mol), visionair op het gebied van food, in het bijzonder brood en banket, serveert het publiek -letterlijk aan zijn tafel- een theatrale foodexperience. Een proeverij van grondstoffen en signatuurproducten, geserveerd met mooie verhalen en een theatraal sausje. Een verrassende theaterbeleving, inclusief lekkernijen, waarbij u wordt gevraagd van tevoren geen hele stevige maaltijd te nuttigen.

* Helaas kunnen we bij deze voorstelling geen rekening houden met allergieën.
Mocht u vragen hebben kunt u contact met ons opnemen.


Nederlands meest bekeken Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven (o.a. Heel Holland Bakt) is, naast een bijzonder vriendelijke persoonlijkheid, ook een vakman die met zijn verhalen en anekdotes over eten en cultuur je aandachtig aan hem gekluisterd weet te houden. In tegenstelling tot tv, magazines en YouTube, biedt theater wel de mogelijkheid tot een extra dimensie: die van het ruiken en proeven. Robèrt van Beckhoven (o.a. Heel Holland Bakt, Wie Is De Mol), visionair op het gebied van food, in het bijzonder brood en banket, serveert het publiek -letterlijk aan zijn tafel- een theatrale foodexperience. Een proeverij van grondstoffen en signatuurproducten, geserveerd met mooie verhalen en een theatraal sausje. Een verrassende theaterbeleving, inclusief € 15,50 aan lekkernijen, waarbij u wordt gevraagd van tevoren geen hele stevige maaltijd te nuttigen.


Spreker en gastheer: Robèrt van Beckhoven voorstelling is gebaseerd op de verhalen van: Robèrt van Beckhoven, Pirjo de Winkel script: Leon van Uden spelcoach: Rowdy Pelgrim visuals: STV Visuals/ Ivo Slaats licht, audio & video: Jos van Schaik, Guillermo Palacos techniek: Ampco Flashlight technische pre-productie: Michiel van der Zijde productiemedewerkers: Jurgen Pennings, Rick van Eijk, Erwin Dekker productie: Ilse Spruijt, Jean-Paul Karting, Pirjo de Winkel fotografie: Wim Lanser (scènefoto’s), Sandra Hoekstra (portret) tourneeplanning: Jean-Paul Karting, TripleT Agency producenten: bij Robèrt, I&L Entertainment en TripleT Agency

Inclusief lekkernijen, dus kom naar De Harmonie met een lichte maaltijd achter de rug!

Website: bijrobert.nl

 

Deel deze voorstelling:   E-mail