Toneel

2 oktober   2022

Op locatie

Prijs € 0

Tijdens de voorstelling Bingo! mag je meedoen aan het bekende gezelschapsspel. De enthousiaste bingo dame Tine neemt je op een humoristische en eerlijke manier mee naar haar jeugd. Ze vertelt over de nogal stroeve relatie met haar moeder en over haar uitbundige vader. Tine en haar moeder hebben elkaar inmiddels al jaren niet gezien. Maar wat was hier nou eigenlijk de reden voor?

In deze voorstelling, gemaakt door het nieuwe theatercollectief Ploech en einde, speelt Tamara Schoppert dichtbij, tussen de tafels door, het verhaal van Tine. Wanneer de hoofdprijs is gewonnen in het spel en alles is verteld, kijken we elkaar eens goed aan en drinken nog een kop koffie of thee met elkaar.

Bingo! is ontwikkeld i.s.m. Stichting Platform Armoede en Schulden Fryslân (PAS.frl).

Tickets voor Bingo! kosten € 3,-. Dit bedrag wordt volledig betaald door Stichting Platform Armoede en Schulden Fryslân (PAS.frl). Uw ticket kost u dus niets.

Deze voorstelling is onderdeel van het rondreizende Friese theaterfestival Overmorgen. Klik hier voor meer informatie over dit festival. Bekijk hier het programma:
Timetable zaterdag

Creatief team
Tekst: Herman van de Wijdeven
Spel en concept: Tamara Schoppert
Regie: Mees van den Bergh
Dramaturgie en concept: Dinanda Luttikhedde
Vormgeving: Hadewych ten Berge
Sounddesign: Jan Klug
licht en geluid: Jeroen van Kesteren, met medewerking van : UP! Nederland, flyer: Jelle Post,
foto: Tryntsje Nauta

De locatie is De Doas