Muziek

Binnenlandsche Zaken & Frank Lammers

12 Provinciën-tour

AEGON zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Van Doe Maar tot Golden Earring en van André Hazes tot Marco Borsato. De topmuzikanten van Binnenlandsche Zaken garanderen een voorstelling vol hits van vaderlandse bodem. Acteur Frank Lammers kruipt in de huid van de beheerder van een vieze jarentachtigsoos en lult de avond aan elkaar. In elke provincie is een bekende lokale artiest te gast. Kleine waarschuwing: de kans bestaat dat Frank gaat zingen!

Na de succesvolle voorstellingen die Binnenlandsche Zaken met radio-icoon Frits Spits in het Concertgebouw verzorgde, stapt het gezelschap topmuzikanten komend seizoen in de bus voor een ‘12 Provinciën-tour’. Vast staat dat u louter en alleen hits van vaderlandsche bodem zult horen, klassiekers uit de eredivisie van de nederpop: van Doe Maar tot Golden Earring en van André Hazes tot Marco Borsato. En ja, u mag meezingen als u dat per se wilt. Acteur Frank Lammers kruipt in de huid van de beheerder van een vieze jaren 80-soos – met oude leren bank en visnetten aan het plafond – en lult de avond aan elkaar. Bovendien is er in iedere provincie een bekende lokale artiest te gast. Een kleine waarschuwing: de kans bestaat dat Frank ook gaat zingen!


Presentatie en regie: Frank Lammers | bas en zang: Phaedra Kwant | gitaar: Rob Winter | zang: Martin van der Starre | toetsen en zang: Nick Bult | drums: Tim Beudel

Verhalen en hits van vaderlandsche bodem

Website: www.binnenlandschezaken.nl