Jeugd & Familie

BonteHond

KLUCHT

Rabobank zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Rabobank zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Vijf acteurs worden continu verliefd, verstoppen zich en verzinnen smoesjes. Zij liegen en bedriegen zo erg dat ze uiteindelijk zelf niet meer weten wie ze zijn en waarom. De fysieke, snelle slapstickvoorstelling 'KLUCHT' werkt enorm op de lachspieren van kids. Deze vermakelijke klucht is het resultaat van een nieuwe samenwerking tussen René Geerlings en Job Raaijmakers. Eerder wonnen zij de Gouden Krekel 2012 en de Zilveren Krekel 2014.

BonteHond serveert een klucht met vijftien deuren en personages die de hele tijd stiekem willen zoenen. De kids zullen uit hun stoelen schudden van het lachen bij deze fysieke en snelle slapstickvoorstelling waarin vijf acteurs continu verliefd worden, zich verstoppen en smoesjes verzinnen. Ze liegen en bedriegen totdat ze zelf niet meer weten op wie ze nou waren en waarom. Een vrolijk en ouderwets theateruitje voor kinderen waarin alle samenlevingsvormen probleemloos de revue passeren. ‘KLUCHT’ is opnieuw een samenwerking tussen René Geerlings en Job Raaijmakers. Eerder vielen ze al in de theaterprijzen met ‘Aap en Beer’ (Gouden Krekel 2012) en ‘Niet Huppelen!’ (Zilveren Krekel 2014).


Tekst: Job Raaijmakers en René Geerlings | regie: René Geerlings | spel: Job Raaijmakers, Kim van Zeben, Manon Nieuweboer, Isabelle Houdtzagers en Michiel Blankwaardt

Website: www.bontehond.net

Trouw **** over ‘Niet Huppelen’ van Geerlings en Raaijmakers:
“Hun droogkomische humor, absurde dialogen en grappige bewegingstaal zijn innemend.”