Jeugd & Familie

BonteHond

AaiPet

Kleine zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 3 JAAR

Kleine zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 3 JAAR

De komische peutervoorstelling 'AaiPet' stelt een actuele vraag centraal: hoe zelfstandig groei je op als je computer jou steeds in beslag neemt? Zonder praatjes, maar met veel muziek en magie, vouwen twee goochelaars ballonnenhondjes en toveren ze bananen uit hun iPad. Maar de iPad wordt een brutale grapjas die de show in de war schopt. Wie bestuurt nu eigenlijk wie?

Met ‘AaiPet’ won BonteHond de Zilveren Krekel 2015 voor meest indrukwekkende jeugdvoorstelling. “Verbluffend”, schreef Het Parool. Deze superkomische peutervoorstelling gaat over de vraag hoe zelfstandig je opgroeit als je steeds door je computer in beslag wordt genomen. Zonder praatjes, maar met veel muziek en magie, vouwen twee goochelaars hondjes van ballonnen en toveren ze bananen uit hun iPad. Maar de iPad ontpopt zich tot een brutale grapjas die de show danig in de war stuurt. Uiteindelijk weet niemand meer wie nu eigenlijk wie bestuurt. “Een verrassende en swingende voorstelling voor jong en oud, die je gezien moet hebben.” (Theaterkrant *****)


Regie: René Geerlings |iPad Regie: Bram de Goeij | Spel: Dionisio Matias, Michiel Blankwaardt, Sacha Muller, Erwin Boschmans | Muziek: Wim Conradi | Decor & kostuumadvies: Marlies Schot | Met dank aan: Zaira Castelli, Giuseppe Stivale, Sebastiano Gentile | Fotografie: Kamerich & Budwilowitz EYES2

Winnaar Zilveren Krekel 2015

Website: www.bontehond.net

Theaterkrant *****:
“Zonder de perfecte cast was dit echter niet zo’n briljante voorstelling geworden. Dionisio Matias en Michiel Blankwaardt vormen een prachtig duo in de stijl van Laurel en Hardy: perfect op elkaar ingespeeld, snel, stoer, lief, plagerig en met oog voor de kleintjes en de groten. Zij maken van ‘AaiPet’ een verrassende en swingende voorstelling voor jong en oud, een voorstelling die je gezien moet hebben.”

Het Parool ****:
“De beweeglijke acteurs Michiel Blankwaardt en Dionisio Matias goochelen virtuoos met wat echt is en illusie, zonder de doelgroep uit het oog te verliezen. Daarbij is hun mimiek verbluffend, en met hun aan slapstick grenzende dansjes en achtervolgingen pakken ze zowel kinderen als ouders moeiteloos in.”