Boudewijn de Groot, George Kooijmans en Hennie Vrienten

Prijs € 46,-

AEGON zaal

Prijs € 46,-

Bijzonder: drie pioniers van de Nederpop samen op het podium! Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot zijn al jaren bevriend met elkaar, maar van een gezamenlijk optreden kwam het nog nooit. Totdat ze een verrassingsoptreden verzorgden op de verjaardag van Cesar Zuiderwijk. Het theaterconcert ‘Vreemde Kostgangers’ staat in het teken van de nummers van hun nieuwe gezamenlijke album, maar ook ouder werk komt voorbij.

Bijzonder! Drie pioniers van de nederpop samen op het podium: Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot. De heren zijn al jaren bevriend met elkaar, maar van een gezamenlijk optreden kwam het nog nooit. Totdat ze een verrassingsoptreden verzorgden op de verjaardag van Cesar Zuiderwijk. Dat voelde zo goed dat komend seizoen een tournee op stapel staat en een album, waarvoor ze alle drie nieuw, Nederlandstalig materiaal schrijven. Het theaterconcert ‘Vreemde Kostgangers’ staat in het teken van deze nieuwe nummers, maar er wordt ook een selectie gespeeld van ieders oudere werk. Een persoonlijke favoriet, een duet, een (Engelstalig) nummer van elkaar in een ander jasje, alles is mogelijk tijdens deze muziekavond om naar uit te kijken.

Website: www.boudewijndegroot.nl