Jeugd & Familie

Brandweerman Sam

Het Grote Kampeeravontuur

Kies een datum / tijd:

AEGON zaal

Prijs € 19,-
incl. garderobe

VANAF 2 JAAR

schminken | voor & na

kom verkleed

neem een kijkje in een echte brandweerwagen

korting met dbiebpas

zondag

9 februari   2020

  14:00 - 15:00 uur
Geen pauze
zondag

9 februari   2020

  16:00 - 17:00 uur
Geen pauze
AEGON zaal

Prijs € 19,-
incl. garderobe

VANAF 2 JAAR

schminken | voor & na

kom verkleed

neem een kijkje in een echte brandweerwagen

korting met dbiebpas

In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende biologen op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar, als de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in het bos, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden?


Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Penny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen in ‘Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur’.

Want hij staat altijd paraat… met een volledig nieuwe, gewaagde redding komt Brandweerman Sam™ terug naar het theater. Na het megasucces van ‘Sam redt het Circus’ beleeft de grote kinderheld Brandweerman Sam, samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit Piekepolder, een spiksplinternieuw, spannend avontuur in ‘Brandweerman Sam Live! - Het Grote Kampeeravontuur’.

Kom verkleed!
Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden natuurlijk naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet!

Een spiksplinternieuw, spannend avontuur van Brandweerman Sam!

Website: atnext.nl

 

Deel deze voorstelling:   E-mail