Jeugd & Familie

Bruno wordt een superheld

MaxTak

Accent zaal

Prijs € 14,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Pannenkoeken met drankje €5,00

17:15 uur | Workshop 'Maak muziek mee!'

Kom verkleed

Kinderfeestje

Accent zaal

Prijs € 14,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Pannenkoeken met drankje €5,00

17:15 uur | Workshop 'Maak muziek mee!'

Kom verkleed

Kinderfeestje

Soms zit het mee, maar soms zit het ook echt even tegen. Bruno is net verhuisd, zijn mooie hut is door kwajongens kapotgemaakt en zijn opa is overleden. Maar ’s nachts gebeurt er iets opmerkelijks. De jongen verandert in superheld Bruno, die voor niemand bang is en gesprekken met zijn opa kan voeren. Ze praten en lachen tot de zon weer opgaat. MaxTak speelt dit hartveroverende stuk met grappige scènes, ontroerende liedjes en opzwepende muziek.

MaxTak komt met vrolijk muziektheater waar je ook een beetje stil van wordt, vol grappige scènes, ontroerende liedjes en opzwepende muziek. 

Bruno is net verhuisd, zijn opa is overleden en de mooie hut, die hij
met zijn nieuwe vrienden bouwde, wordt door een paar grote jongens kapot
gemaakt. Het zit dus niet mee, maar als het donker wordt, gebeurt er
iets bijzonders. Bruno verandert in superheld Bruino. In zijn bruine
kleren durft hij alles en kan hij ineens ook zijn opa weer ontmoeten.
Bruno vertelt hem over zijn heldendaden, ze praten en lachen tot de zon
weer opgaat en hij beseft ineens dat de dood helemaal niet eng is. In
zijn herinnering leeft zijn opa altijd voort.

Op vertoon van het kinderboekenweekgeschenk mag je naar deze voorstelling voor slechts €10,-! Reserveren via de kassa.

Stadsschouwburg De Harmonie presenteert Kinderdirectie
Het is gelukt! De Harmonie krijgt een echte kinderdirectie. Op vrijdag 12 oktober om 15:30 uur zal de jongste schouwburgdirecteur van het land zich met zijn of haar managementteam  feestelijk presenteren in Stadsschouwburg De Harmonie. Het is voor het eerst in de lange geschiedenis van De Harmonie dat de schouwburg een actieve kinderdirectie krijgt.

Maak je na de voorstelling muziek mee?
Op speelse wijze leren de kinderen meer over muziekinstrumenten, over ritme en over melodie. Ze ontdekken waar je allemaal muziek op kan maken. En dat hoeft niet alleen maar op muziekinstrumenten te zijn. Net zoals in de voorstelling Bruno wordt een superheld, gaan de kinderen ook muziek maken op alledaagse voorwerpen, zoals bijvoorbeeld op een fietswiel (denk aan een kaartje tussen de spaken, of de spaken die als snaren kunnen dienen). De lessen worden zo toegankelijk voor iedereen, en wat is er nu leuker dan samen muziek maken! Workshop 'Maak muziek mee!' | € 2,50

Pannenkoekenarrangement
Reserveer nu het pannenkoekenarrangement! Tussen 17:00 en 19:00 uur mag je bij de kok in het theatercafé twee keer een pannenkoek bestellen en onbeperkt limonade halen.

Kinderfeestje inclusief
Vier je feestje bij ons in De Harmonie! Je wordt feestelijk ontvangen met limonade en een zoete lekkernij, bezoekt een voorstelling en eet (voor of na de voorstelling) natuurlijk overheerlijke frietjes met een lekkere snack.
Prijs inclusief voorstelling € 15,- | reserveer hier


Regie: Hans Thissen | script en liedteksten: Simon van der Geest, naar het boek van Håkon Øvreås | muziek: Helge Slikker | spel: Marijn Klaver, Cheryl Moenen en Jonata Taal | musici: Reint van den Brink, Frederike Maus en Saskia Meijs | vormgeving: Marlies Schot

Kom je na de voorstelling pannenkoeken eten?

Website: www.maxtak.nl