Jeugd & Familie

Bumba en het magische wonderboek

Studio 100

Kies een datum / tijd:

Rabobank zaal

Prijs € 15,-

VANAF 1 JAAR

Schminken | voor & na

Meet & greet na afloop

zondag

24 februari   2019

  13:30 uur
zondag

24 februari   2019

  16:00 uur
Rabobank zaal

Prijs € 15,-

VANAF 1 JAAR

Schminken | voor & na

Meet & greet na afloop

Bumba is de allerliefste clown van de hele wereld. Hij geeft zijn jarige vriendjes Lies en Lars een magisch wonderboek kado. Als ze dit boek openslaan, stappen zij de wonderbaarlijke Bumbawereld binnen en leren ze al zijn vrienden van het circus kennen, zoals Bumbalu en Kiwi. Samen met hun jonge, enthousiaste publiek leren ze tellen, dansen zij op hun favoriete liedjes en maken ze er een onvergetelijk verjaardagsfeest van!


De liefste clown ter wereld komt naar ons theater met de feestelijke show ‘Bumba en het Magische Wonderboek’. Hij verrast de jarige Lies en Lars met een magisch wonderboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke Bumbawereld binnen en leren ze al zijn vrienden van het circus kennen, zoals Bumbalu, Barry de leeuw, Kiwi de vogel, Poppa de aap, Tumbi de olifant, Nanadu en baby. Samen leren ze tellen, dansen ze op hun favoriete liedjes en maken ze er een onvergetelijk verjaardagsfeest van. Kom en dans, lach en zing mee! En na de voorstelling mag iedereen met Bumba op de foto.


Tekst: Kobe van Herwegen, Chris Corens, Sven Duym en Gert Verhulst | muziek en scenario: Gert Verhulst en Hans Bourlon | regie: Chris Corens

Dankzij het aangepaste licht- en geluidsniveau is deze voorstelling juist heel geschikt voor de allerkleinsten! (1+)

Website: www.studio100.com