Jeugd & Familie

Buurman en Buurman

A JE TO!

AEGON zaal

Prijs € 17,50
JEUGD € 15,-
incl. garderobe

VANAF 3 JAAR

AEGON zaal

Prijs € 17,50
JEUGD € 15,-
incl. garderobe

VANAF 3 JAAR

Buurman & Buurman: wie kent dit dolkomische duo niet? Beiden zijn hopeloze klussers, maar niet kapot te krijgen. In ‘A JE TO!’ blijkt dat er geen water en stroom meer is en moeten de heren flink klussen. Als dat maar goed gaat! Cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt en taalkunstenaar Ivo de Wijs slaan voor de vierde keer de handen ineen om de sympathieke, zeer onhandige Tsjechische buurmannen tot leven te brengen in een slapstickmusical.


Buurman en Buurman: wie kent dit dolkomische duo niet? Telkens weer bewijzen de kameraden dat een goede buur beter is dan een verre vriend. In de immens populaire tv-serie ‘Buurman & Buurman’ deden de twee dat gezegde al eer aan, in het theater doen de onhandige, maar niet kapot te krijgen klussers er nog een flinke schep bovenop!
Als blijkt dat er geen water en geen stroom meer is, moet er flink geklust worden. Als dat maar goed gaat. Want water en stroom… dat is levensgevaarlijk!
Cabaretier Jelle Kuiper, regisseur Bruun Kuijt en taalkunstenaar Ivo de Wijs slaan voor de vierde keer de handen ineen om de Tsjechische buurmannen tot leven te brengen, ditmaal in de slapstickmusical ‘A JE TO!’ Voor mekaar!


Tekst: Jelle Kuiper | liedteksten: Ivo de Wijs | regie: Bruun Kuijt | spel: Iwan Dam en Casper Gimbrère | muziek: Erik de Reus | decor: Ascon de Nijs

Maak het feestje compleet en versier je eigen ijsje in de foyer, voor slechts €1,50!

Website: www.buurmantheater.nl