Jeugd & Familie

Buurman in de Natuur

Plan d- / Andreas Denk

Accent zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 5 JAAR

Accent zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 5 JAAR

Een vrolijke en ontroerende dansvoorstelling over de kracht en de schoonheid van de natuur.

De buurmannen duiken de natuur in. Geen mini moestuin, maar een echte wildernis!

Ze trekken hun tuinbroeken aan, pakken hun tuingereedschap en gaan aan de slag. Ze zaaien, ze oogsten, ze scheppen en ze harken er vrolijk op los. Samen creëren ze een wereld vol met mooie gewassen. Hutten bouwen, vuur maken het hoort er allemaal bij.

De buurmannen zijn zelfvoorzienend. Ze kweken niet alleen hun eigen eten, ze recyclen ook alles wat los en vastzit. Natuurlijk gaat er weer van alles mis, de natuur laat zich immers niet beteugelen. Samen staan de buurmannen sterk en vinden gelukkig altijd weer een oplossing. Wat er ook gebeurt, de buurmannen laten elkaar niet in de steek en vinden steeds iets nieuws uit. Buurman in de Natuur is daarmee ook een prachtige ode aan vriendschap, aan fantasie en creativiteit.

Buurman in de Natuur is het vervolg op de succesvolle plan d-voorstellingen Buurman op vakantie, Buurman in de Winter en Buurman in de Bieb.

 

DOE MEE!

Buurman in de Natuur is een duurzame voorstelling. We wekken zelf de energie op en hebben hiervoor jullie hulp nodig! Je helpt stroom opwekken, water spuiten en wind- en donderslagen maken. 

Buurman in de Natuur wordt zowel binnen als buiten op locatie gespeeld.

Voor deze voorstelling bestaan aanvullende educatieve activiteiten.


Concept/choreografie: Andreas Denk | Dans: Andreas Denk, Ilija Surla | Regie: Ton Offerman | Muziek: Marit Thus | Décorbouw en lichtontwerp: Pink Steenvoorden/Einstein design |Repetitor: Josephine van Rheenen

Prachtige ode aan vriendschap, fantasie en de schoonheid van de natuur

Website: www.plan-d.nl

de Volkskrant **** over de vorige voorstelling ‘Buurman in de Winter’:
“Uit niets iets maken, dat zowel absurd als alledaags is, aandoenlijk én vermakelijk, dat doen deze buurmannen.”