Cabaret

Cabaret Café Powered bij Aegon

Spruijt en Opperman, Daveson Ignitia en Teun van den Elzen

zaterdag

31

oktober
2020

20:00 uur

Accent zaal

Prijs € 12,50

zaterdag

31

oktober
2020

20:00 uurAccent zaal

Prijs € 12,50

Na het grote succes van vorige edities keert het Cabaret Café terug in De Harmonie! I.s.m. AEGON Future Generation geeft Stadsschouwburg De Harmonie jonge cabaretiers een podium. Met deze keer optredens van:  Spruijt en Opperman, Daveson Ignitia en Teun van den Elzen.

Spruijt en Opperman
Wij zijn Spruijt en Opperman. Carlie is de krullenbol en Eva is die blonde, met tatoeages. Spruijt en Opperman hebben elkaar in 2009 leren kennen, tijdens hun studie aan de Dutch Academy of Performing Arts. Daar is het afstudeerproject uit de hand gelopen tot deze samenwerking: Spruijt en Opperman! In 2016 debuteerden zij met hun voorstelling ‘Zij en Ik’, die t/m 2019 in de Nederlandse theaters te zien was. 

Teun van Elzen
Teun van den Elzen (1993) werd opgeleid als politicoloog maar verwacht geen politieke correctheid bij deze vlijmscherpe Brabander. Hij spaart niets of niemand - en allerminst zichzelf - wanneer hij zijn blik op de wereld deelt met het publiek. Een jaar na z’n eerste open mic (Zetten, februari 2018) won hij de Comedy Talent Award én de juryprijs van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Daarnaast stond hij dit jaar op Paaspop, het Utrecht International Comedy Festival en Puur Gelul (’t Paard van Troje). 

Daveson Ignatia
Van kleins af aan is Daveson te vinden op het podium! Of het nou een playback show was of een kleine rol in een theater stuk, hij was er altijd bij! Zo zocht hij zelf de spotlights op en begon zijn carrière als Master of Ceremonie"MC" op festivals, en evenementen. Al snel kwam hij erachter dat hij meer talenten had dan alleen artiesten op en afkondigen. Het duurde dan ook niet lang voor dat hij zijn liefde vond in het maken van stand up comedy! Als een comedy talent weet hij als geen ander zijn publiek te boeien, fascineren en te verleiden tot een schaterlach.Zijn liefde voor comedy draagt hij met passie met heel veel plezier uit.

 

Deel deze voorstelling:   E-mail