Cabaret

Cabaret Café

Comedy Parade

Accent zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

Accent zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

Dit seizoen starten we in De Harmonie met het Cabaret Café waarin tijdens elke editie drie jonge, frisse cabaretiers ieder een half uur optreden. Wie wint de cabaret publieksprijs? En wie krijgt de Aegon Future Generation Award? Dat bepaal jij! 

Wie maakt de grootste indruk? Wie speelt de zaal plat en moet vooral, met de Award op zak, snel terugkeren in De Harmonie?

Deze keer zijn er optredens van:

Riza Tisserand
Riza Tisserand treedt nu pas naar buiten met zijn verhaal. Bewust, want
'zijn verhaal' kon ook wel eens verkeerd begrepen worden. En dat terwijl het al startte in 2001. Riza is Moslim, maar was dat voor 2001 niet. Zijn leven was tot die tijd een aaneenschakeling van nare ervaringen en het onverwachte contact met dit geloof gaf Riza de naam die hij nu nog steeds draagt.'Bekeerling' is een bijzonder openhartige, persoonlijke vertelling waarin Riza zijn levensverhaal blootlegt. Waarom het geloof, en in zijn geval de Islam, hem letterlijk houvast gaf voor de rest van zijn leven. Een puur en eerlijk verhaal, geen betoog. Riza is naast theatermaker ook comedian, rapper en radiopresentator bij o.a. Radio 1 en FunX. Op TV was Riza te zien in Padoem Patsssbij BNN/VARA. 

Thijs Kemperink  
De grote vertelkracht van Thijs Kemperink bracht hem niet alleen in Twente volle zalen, maar ook ver daarbuiten. Deze sympathieke tukker vertelt zo beeldend dat het voelt alsof u bij hem thuis bent. Met ijzersterke grappen over alledaagse situaties, herkenbaar voor iedereen. In zijn nieuwe programma gaat deze Twentse rasverteller aan de haal met de ruzie met zijn allerbeste vriend. Blijf je loyaal, doe je je best om elkaar te begrijpen of blijft het ‘Bonje’? Herkenbaar, beeldend verteld, alledaags én typerend voor deze tijd…… Dát is de kracht van Thijs Kemperink, waarmee deze jongen van het Twentse platteland al provincie voor provincie voor zich won. 

Ronald Smink (mc)
RonaldSmink is een echte Noorderling. Geboren en getogen in het Friese Joure en al jaren inwoner van Groningen. In datzelfde Groningen won Ronald in 2007 zowel de jury,- al publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. De Jury omschreef Ronald als ‘een groot talent dat volledig ‘out of the box’ denkt. Zijn inventieve maalstroom aan absurde gedachtekronkels vliegt alle kanten op en is volstrekt onvoorspelbaar‘.

Mede dankzij Aegon kunnen we investeren in jong cabarettalent en deze nieuwe generatie cabaretiers een podium bieden.

Koop nu kaarten voor 3 of meer Cabaret Cafés en betaal slechts €10,- per kaart! Klik hier om deze serie te bestellen.


 

Koop nu kaarten voor 3 of meer Cabaret Cafés en betaal slechts €10,- per kaart!

Website: harmonie.nl