Cabaret

Cabaret Café

Klaas Prins, Thijs van de Meeberg en Victor Luis van Es

donderdag

7

maart
2019

20:30

Accent zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

donderdag

7

maart
2019

20:30Accent zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

Dit seizoen starten we in De Harmonie met het Cabaret Café waarin tijdens elke editie drie jonge, frisse cabaretiers ieder een half uur optreden. Wie wint de cabaret publieksprijs? En wie krijgt de Aegon Future Generation Award? Dat bepaal jij! 

Wie maakt de grootste indruk? Wie speelt de zaal plat en moet vooral, met de Award op zak, snel terugkeren in De Harmonie?

Klaas Prins
Klaas Prins is een absurde en energieke comedian. Verhalend, onvoorspelbaar en ontwapenend. In 2014 won hij de publieksprijs van het Leeuwarder Cabaret Festival. Ook schrijft hij voor diverse programma’s zoals Beste Kijkers en de Quickest Quiz.

Thijs van de Meeberg
Thijs van de Meeberg (1988) is cabaretier en tourt met zijn tweede avondvullende voorstelling ‘Kom nou maar gewoon’ door het hele land. Thijs tourde in de periode 2016-2018 met zijn debuutprogramma ‘Er mag gedanst worden’ In februari 2015 won Thijs van de Meeberg overtuigend de jury- en publieksprijs op het Leids Cabaret Festival met zijn voorstelling ‘Vleesgeworden’. Deze voorstellingen ontwikkelde hij aan de Koningstheateracademie in ’s-Hertogenbosch waar hij in 2014 afstudeerde.

Victor Luis van Es
Victor is een autodidact die in 2016 de finale haalde van het Cameretten festival in een waanzinnig sterk jaar. De volkskrant zei daarover: ”In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond.” Momenteel staat hij in de theaters met zijn eerste avondvullende programma “Stille Strijd”. Waarin hij met dezelfde open- en oprechtheid zijn verhalen verteld. Geïnspireerd door Amerikaanse stand-up en Nederlands Cabaret zien wij in hem een boeiende verteller met harde humor. 

Koop nu kaarten voor 3 of meer Cabaret Cafés en betaal slechts €10,- per kaart!
Klik hier om deze serie te bestellen.

Koop nu kaarten voor 3 of meer Cabaret Cafés en betaal slechts €10,- per kaart!

Website: harmonie.nl