Cabaret

Cabaret Café

Sanne Gloria en Rob Mennen, Henk Overdijk en Puppet-x

zaterdag

23

maart
2019

20:30

Accent zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

zaterdag

23

maart
2019

20:30Accent zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

Dit seizoen starten we in De Harmonie met het Cabaret Café waarin tijdens elke editie drie jonge, frisse cabaretiers ieder een half uur optreden. Wie wint de cabaret publieksprijs? En wie krijgt de Aegon Future Generation Award? Dat bepaal jij! 

Wie maakt de grootste indruk? Wie speelt de zaal plat en moet vooral, met de Award op zak, snel terugkeren in De Harmonie?

Sanne Gloria en Rob Mennen
Sanne is in 2011 afgestudeerd aan de Koningstheateracademie. Na jarenlang gewerkt te hebben voor o.a. BNN en de VARA besloot ze twee jaar geleden toch weer het theater in te gaan en mocht ze met Maurice Hermans mee op tour in het programma Toon, liedjesman. Rob Mennen ( tweemaal cum laude afgestudeerd aan het conservatorium in Maastricht ) heeft ze tijdens deze tour leren kennen. Afgelopen jaar gingen zij met heel veel plezier het Cameretten avontuur aan. Volgens de jury neigden ze toch meer naar Kleinkunst dan Cabaret, zodoende gingen we met een prachtig jury rapport in de halve finale naar huis. Nu try-outen we "Yes, we can't!" door Nederland.

Henk Overdijk
Dit is Henk Hendrikus Hendrik Overdijk. Oftewel 3 keer Henk en dan Overdijk. Oftewel H.H.H. Overdijk. Deze 24 jarige cabaretier heeft het gevoel dat hij achterloopt in zijn leven. Hij is arm, blijven zitten in het tweede jaar van de studie sociaal werk en nog steeds afhankelijk van zijn moeder. Tijdens zijn debuut programma ‘’Zijn we al begonnen?’’ probeert Henk deze achterstand te verkleinen door middel van ijzersterke grappen, onverwachte twists, vlijmscherpe anekdotes en andere dingen waarmee cabaretiers hun eigen programma omschrijven.

Puppet-X
Puppet-X is de hilarische Nederlandse improvisatie poppenshow voor volwassenen. Vanaf 2012 bouwde initiator Martijn Loerakker aan de poppen-cast. Meer dan 30 kleurrijke karakters spelen straks iedere scène die u maar kunt bedenken. Ter plekke geïmproviseerd, op basis van ideeën die onze presentator live uit het publiek haalt. 

Koop nu kaarten voor 3 of meer Cabaret Cafés en betaal slechts €10,- per kaart! Klik hier om deze serie te bestellen.

Koop nu kaarten voor 3 of meer Cabaret Cafés en betaal slechts €10,- per kaart!

Website: harmonie.nl