Comedy

Cabaret Café

Met Lucinda Sedoc, Ruud Smulders en Chris Verlaan

zaterdag

28

december
2019

20:00 - 22:00 uur
Met pauze

Accent zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

Future Generation

zaterdag

28

december
2019

20:00 - 22:00 uur
Met pauzeAccent zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

Future Generation

Na het grote succes van vorig seizoen keert het Cabaret Café terug in De Harmonie! I.s.m. AEGON Future Generation geeft Stadsschouwburg De Harmonie jonge cabaretiers een podium. Met optredens van Lucinda Sedoc, Ruud Smulders en Chris Verlaan.


Tijdens deze avond geven drie cabaretiers een optreden van een half uur. Hierna geef je als publiek samen met de jury een cijfer. De cabaretier met het hoogste cijfer wint de AEGON Future Generation Award en is volgend seizoen met een eigen voorstelling in De Harmonie te zien!

Lucinda Sedoc
Lucinda Sedoc is een stand-up comedian & theatermaker uit Amsterdam. Afgelopen seizoen stond zij voor het eerst met een avondvullende voorstelling in het theater. Dit seizoen speelt ze de reprise hiervan. Laat je verrassen door de theatrale Lucinda Sedoc! Deze comedy-lady schudt met gemak stapels vermakelijke verhalen, typetjes en sketches uit haar mouw. Verwacht vooral geen saaie boel en weet dat je gaat lachen. Keihard.

Ruud Smulders
Ruud Smulders studeerde mime aan de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam en later aan de Toneelschool te Utrecht. 
In 2011 vormde hij de fysieke cabaretgroep 'De Blonde Jongens en Tim' (DEBJET) waarmee hij in 2014 de publieksprijs won van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Als columnist schrijft hij voor uiteenlopende magazines en opiniebladen.

Chris Verlaan
Jury- én publieksprijs winnaar Cameretten, Chris Verlaan, debuteert met zijn muzikale cabaretprogramma ‘Man in de Maak’ en geeft tijdens het Cabaret Café een preview van 30 minuten. In ‘Man in de Maak’ vertelt Chris wat er niet klopt in onszelf, in de maatschappij en wat hij mist. Hij deelt liefdevolle klappen uit, cynisch en pessimistisch, maar tóch vrolijk makend.  
Daarnaast verschenen er naar aanleiding van zijn optreden bij Cameretten vele lovende recensies: “Verlaans stijl is origineel en tegelijkertijd traditioneel qua vorm, met afwisselend hilarische liedjes en korte verhalen die druipen van zelfspot en cynisme,” schreef de Volkskrant. Of het Parool: “Sterke liedjes en veel taalgevoel.”
 
‘Word autist, word autist het is beter dan verkrachter of zelfmoordterrorist,’ is een tekstregel van deze data-analist uit Almere die je niet snel meer vergeet.

 

Deel deze voorstelling:   E-mail