Comedy

Cabaret Café

zaterdag

15

februari
2020

20:00 - 22:00 uur
Met pauze

Accent zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

Future Generation

zaterdag

15

februari
2020

20:00 - 22:00 uur
Met pauzeAccent zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

Future Generation

Na het grote succes van vorig seizoen keert het Cabaret Café terug in De Harmonie! I.s.m. AEGON Future Generation geeft Stadsschouwburg De Harmonie jonge cabaretiers een podium.


Daniëlle Schel 
In 2017 won Daniëlle Schel de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival, waar ze opviel met haar typetjes en thematiek en mooie liedjes.  Patroon was haar 1ste avondvullende debuut, waarin ze haar veelzijdige talent liet zien. Het publiek reageerde erg enthousiast op haar voorstelling en ook de pers was positief.
      
In haar preview zal Danielle zich weer laten begeleiden door Luuk Janssen op gitaar. Deze voorstelling staat garant voor een avond vol herkenning, lachen ,emoties en eigentijdse liedjes. Dit alles met een knipoog.

Jasper van der Veen
De Groningse Amsterdammer Jasper van der Veen (1987) is winnaar van zowel de Jury- als de Publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2019. ‘Een zeldzaam podiumbeest’, meldt het juryrapport. Na een studie Politicologie maakte Jasper kilometers bij Comedytrain. Dit seizoen kun je hem zien in oa de Cabarestafette en in voorprogramma’s van Ronald Goedemondt, Roué Verveer en Jeroen Leenders. Vanaf september 2020 speelt hij zijn eerste avondvullende voorstelling.  

 

Deel deze voorstelling:   E-mail