Muziek

Charly Luske

The story of George Micheal

donderdag

10

oktober
2019

20:15 uur

AEGON zaal

Prijs € 29,50
incl. garderobe en pauzedrankje

donderdag

10

oktober
2019

20:15 uurAEGON zaal

Prijs € 29,50
incl. garderobe en pauzedrankje

George Michael was een van de meest succesvolle artiesten uit de eighties, nineties en zero’s. Hij won twee Grammy’s en verkocht wereldwijd meer dan honderd miljoen platen. Samen met een steengoede liveband zingt Charly Luske de grootste hits en wordt het onstuimige leven van de Britse popzanger, liedjesschrijver en muziekproducent uiteengezet. Onder aanvoering van bassiste Phaedra Kwant, de grootste kenner van George Michael, wisselen de hits, parels en anekdotes elkaar af.


Op veler verzoek komen Charly Luske en zijn steengoede live-band nog een seizoen terug met het programma waarin zij de grootste hits en het verhaal van George Michael brengen. Met songs als Freedom, Faith en Careless Whisper en eerder materiaal van Wham! zullen de zalen opnieuw op zijn kop worden gezet.

George was de meest succesvolle zanger uit de jaren ’80 en ’90. Hij won twee Grammy’s en verkocht meer dan 100 miljoen platen wereldwijd. In dit concert wordt het onstuimige leven van de Britse popzanger, liedjesschrijver en muziekproducent uiteengezet. Onder aanvoering van bassiste Phaedra Kwant, als Michaels grootste kenner, wisselen de hits, parels en anekdotes elkaar af.


Met: Charly Luske Regie: Charly Luske Tekst : Phaedra Kwant Drums: Arie den Boer Bas/zang: Phaedra Kwant Piano/zang: Nick Bult Sax/zang: Lo van Gorp Gitaar/zang: Danjil Tuhumena Toetsen: Jan-Peter Bast Gitaar: Jules Pasdeloup Producent: Charly Luske

Freedom, Faith en Careless Whisper: ze komen allemaal voorbij

Website: charlyluske.com

 

Deel deze voorstelling:   E-mail