Festivals & Events

Circus Saranti

Circus Got Talent

AEGON zaal

Prijs € 12,50

AEGON zaal

Prijs € 12,50

Circus Got Talent is een competitie voor jonge circus- en acrobatiektalenten in geheel Nederland. Kinderen met een talent voor circus en/of acrobatiek en een act hebben nemen deel aan deze competitie. Gepresenteerd door Ritsko van Vliet en gejureerd door de vakjury Pammy Boltini, Tjalling van der Berg, Arlette Hanson en Kitty Hagen.

‘Circus Got Talent’ competitie voor jonge circustalenten

Circus Saranti presenteert Circus Got Talent!, de grootste Nederlandse circus talentenjacht allertijden.

Circus Got Talent (CGT) is een competitie voor jonge circus- en acrobatiektalenten in geheel Nederland. Kinderen in de leeftijd 8 t/m 18 jaar met een talent voor circus en/of acrobatiek nemen deel aan deze competitie. Of ze nu uit de circuswereld komen, vanuit een jeugdcircus, hobby of acrogym vereniging en een goede act hebben kunnen ze alleen of samen met anderen dit laten zien!

De competitie vindt plaats op zaterdag 16 september 2017 en zal in een vorm gegoten worden van een echte show, gepresenteerd door Ritsko van Vliet als bekende Nederlandse presentator.

Een vijftallige vakjury bestaande uit Pammy Boltini (weduwe van de beroemde circusdirecteur Toni Boltini), Tjalling van der Berg (coach van de Internationale Turn Academie), Arlette Hanson (directrice van Wintercircus Hanson), Kitty Hagen (directrice bij Circus Fantasia) en een 5de jurylid welke nog een verrassing is zullen de acts beoordelen op verschillende onderdelen zoals presentatie, originaliteit en moeilijkheidsgraad.

De deelnemers hebben de mogelijkheid tot het winnen van speciaal ontworpen Circus Got Talent beelden door kunstenares Marijn Duvergé, waaronder een eerste, tweede, derde en publieksprijs.

Jeugdcircus Saranti laat graag zien dat er heel veel circus en acrobatiek talent is door heel Nederland. Door middel van het organiseren van Circus Got Talent wil Saranti deze jeugdige talenten een podium bieden voor hun acts. Hiermee stimuleren we het plezier van het jeugdcircus, maar ook het promoten van het jeugdcircus in het algemeen.

In Nederland zijn er rond de 60 jeugdcircussen en rond de 25 circussen die vol met jeugdige talent zitten, dus er is talent genoeg!

Saranti denkt dat het Circus Got Talent festival zeker één keer in de twee jaar kan plaatsvinden. Er blijven altijd talenten en er is altijd circus, samen is dit een spektakel!

De grootste Nederlandse circus talentenjacht aller tijden

Website: www.circusgottalent.nl