Musical

Ciske de Rat

AEGON zaal

Prijs € 52,50
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 52,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Twee miljoen mensen bezochten in 1984 de aangrijpende film ‘Ciske de Rat’. Ook de op deze film gebaseerde musical vierde successen. Nog eenmaal kruipt Danny de Munk in de huid van het straatschoffie dat hem faam bezorgde. In deze tijdloze, oer-Hollandse musical wordt Ciske na veel vallen en opstaan uiteindelijk een volwassen kerel. Uiteraard ontbreekt ook nu de klassieker ‘Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen’ niet.


In 1984 stal Danny de Munk als Ciske de Rat de harten van het Nederlandse publiek in een film die meer dan twee miljoen bezoekers trok. In 2007 werd de musical gemaakt, die tweeënhalf jaar speelde en zeven Musical Awards in de wacht sleepte.
Komend seizoen kruipt De Munk voor de allerlaatste keer in de huid van het straatschoffie dat hem beroemd maakte, in een volledig nieuwe productie van de tijdloze en oer-Hollandse musical. We zien hoe het jochie met zijn brutale streken en hart van goud in Amsterdam opgroeit en na veel vallen en opstaan een volwassen kerel wordt. Het verhaal is gebaseerd op de hele trilogie van Piet Bakker, met uiteraard de klassieker ‘Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen’.


Tekst: Piet Bakker | bewerking: André Breedland en Maurice Wijnen | regie: Paul Eenens | muziek: Henny Vrienten | choreografie: Daan Wijnands | spel: Danny de Munk, Brigitte Nijman, Ellen Evers e.a.

Laatste kans om Danny de Munk in deze glansrol te zien!

Website: www.stage-entertainment.nl