Muziek

Claudia de Breij

Vasistas: de liedjes van Claudia de Breij

vrijdag

24 maart   2023

  20:15 uurzaterdag

25 maart   2023

  20:15 uurGrote zaal

Prijs € 31,50
incl. garderobe en pauzedrankje

vrijdag

24 maart   2023

  20:15 uur
zaterdag

25 maart   2023

  20:15 uur
Grote zaal

Prijs € 31,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Claudia komt naar je toe met een avondvullend liedjesprogramma, vergezeld door de fenomenale band onder leiding van Marcel Fisser. Verwacht een avond vol herkenbare publieksfavorieten, maar ook liedjes die Claudia zelf helpen aan de woorden om de wereld beter te begrijpen op het moment dat je ze nodig hebt!"

De door het publiek zeer gewaardeerde liedjes van Claudia de Breij krijgen in de meeste van haar voorstellingen een bijrol, nu draait zij het een keer om! 


Secure Smart Tickets
Voor deze voorstelling wordt gebruik
gemaakt van Ticketmatic Secure Smart Tickets. Om je tickets te ontvangen heb je de Ticketmatic app nodig op je smartphone. Download de Ticketmatic app in de app store. Zorg dat je de app al hebt geïnstalleerd voor dat je gaat bestellen. Je hebt de app namelijk tijdens het bestellen nodig. Daarbij is het belangrijk dat je de tickets met hetzelfde e-mailadres bestelt als waarmee je je account in de app hebt aangemaakt. De QR-scancode van je ticket wordt vanaf 2 uur voor aanvang van de voorstelling actief. We maken gebruik van Secure Smart Tickets om (dure) doorverkoop van tickets van deze voorstelling te voorkomen. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze kassa.

 

Deel deze voorstelling:   E-mail