Club Guy & Roni en Slagwerk Den Haag

20:00 uur | dansvoorafje

Rabobank zaal

20:00 uur | dansvoorafje

Wie kent het wereldberoemde computerspelletje Tetris niet? Ook choreografe Roni Haver was er ooit aan verslingerd. In haar explosieve voorstelling laat zij de professionele dansers van Club Guy & Roni en de bevlogen musici van Slagwerk Den Haag zich verliezen in het spel. ‘TETRIS Mon Amour’ is een metafoor voor het echte leven: wie zichzelf harder pusht, kan zijn levensscore verbeteren. Lukt het om koel te blijven op topsnelheid?

Tetris is een van de beroemdste en populairste computergames aller tijden. Ook choreografe Roni Haver was er ooit aan verslingerd. Nu maakt ze een explosieve voorstelling waarin de prijswinnende dansers van Club Guy & Roni en de ijzersterke musici van Slagwerk Den Haag zich verliezen in het spel. Het wordt een race tegen de tijd en de oneindige stroom van dingen die op ze af komen.

‘TETRIS Mon Amour’ is een metafoor voor het echte leven. Wie zichzelf harder pusht, kan zijn levensscore verbeteren. Hoe hard kun jij jezelf opjutten, terwijl je moet passen in een bestaande structuur? De enige manier om overeind te blijven, is om je zelfbeheersing te bewaren, zelfs op topsnelheid. De nieuwe muziek van Thijs de Vlieger, van het succesvolle elektronische trio NOISIA, perst de energie uit de lijven van de dansers. Het tempo ligt hoog, de lat steeds hoger. De totale ineenstorting ligt op de loer.

Choreografie: Roni Haver | Muziekcompositie: Thijs de Vlieger (NOISIA) | Co-regie: Guy Weizman | Dans: Camilo Chapela, Angela Herenda, Tatiana Matveeva, Sofiko Nachkebiya, Adam Peterson, Igor Podsiadly, Lewis Seivwright | live muziek: Jonathan Bonny, Pepe Garcia / Enric Monfort, Niels Meliefste | Decor: Ascon de Nijs | Kostuums: Evgeniia Shalimova | Licht: Maarten van Rossem |
Geluid: Simon Derks en Thomas Koopmans | Dramaturgie: Robbert van Heuven | Muzikale leiding: Fedor Teunisse

Computergame als aanjager voor explosieve voorstelling

Website: www.clubguyandroni.nl