Club Guy & Roni, GöteborgsOperans Danskompani

SERIEPRIJS € 12,50

19:15 uur | inleiding gratis, wel reserveren

19:45 uur | dansvoorafje

Van de grote liefde verwachten we dat hij of zij een ideale sekspartner, een geweldige vader of moeder, een maatje, een soulmate en ook een beetje aantrekkelijk is.

Onze verwachtingen van de liefde zijn misschien wel heel hoog. En kun je samen zijn met iemand zonder je individualiteit te verliezen?

Geïnspireerd door het werk van filmmakers als Wes Anderson en Robert Altman, toont LOVE ❤️ een verzameling van uiteenlopende romances, in de vorm van een zoektocht naar de kern van deze eeuwenoude emotie en zijn intrinsieke waarde in een wereld waarin alles een prijs heeft.

Liefde in al zijn vele verschijningsvormen is één van de belangrijkste drijfveren van menselijke relaties en daarmee één van de meest gebruikte onderwerpen in de scheppende kunsten. LOVE ❤️ is een portret van liefde in het tijdperk van de millenials, van onbeperkte keuze. Een generatie die chronisch lijdt aan FOMO (fear of missing out & fear of missed opportunities) en faalangst.

LOVE ❤️ is daarnaast geïnspireerd op Peter Handke’s Beautiful Days of Aranjuez. In dit stuk portretteert Handke de verschillende belevingswerelden van mannen en vrouwen en hun uiteenlopende visies op liefde. Het gaat over seksuele ervaringen, kindertijd en herinneringen, waarbij zowel het mannelijke als het vrouwelijke perspectief wordt getoond.

Een bijzondere samenwerking tussen hét dansgezelschap van het Noorden en een van de meest vooraanstaande dansgezelschappen in Europa

Website: clubguyandroni.nl opera.se

Deze voorstelling is onderdeel van de serie Passepartout Noord Nederlands Toneel