Musical

Company

The Stephen Sondheim musical

donderdag

7

mei
2020

20:15 uur

Geannuleerd

AEGON zaal

Prijs € 42,50
incl. garderobe en pauzedrankje

donderdag

7

mei
2020

20:15 uur

GeannuleerdAEGON zaal

Prijs € 42,50
incl. garderobe en pauzedrankje

7-11-2019 De producent van Sondheims musical Company heeft besloten de tournee te annuleren. Bezoekers hebben persoonlijk bericht ontvangen.

Op zijn vijftigste verjaardag lijkt er iets te missen in het leven van Robert. Hij is charmant, sexy, succesvol; mannen willen hem zijn, vrouwen willen hem hebben. Toch is Robert
-Bobby voor vrienden- nog steeds single. Vrienden trouwen en scheiden, hebben relaties en kinderen, staan vol in het leven, maar Robert blijft toeschouwer en vraagt zich af: heb ik een ander nodig om mezelf te zijn? En wie ìs de Robert op die selfies eigenlijk?
Zijn bruisende verjaardagsfeest wordt een hilarische hellevaart langs lust, jaloezie, trouw, wrok, hartstocht, likes/dislikes en ander relatieleed. Wie kan Robert redden nu een complete meltdown dreigt?

COMPANY is de met vijf Drama Desk Awards en zes Tony’s bekroonde midlife-musical, relatiekomedie en iconische Broadway-hit van Stephen Sondheim (bekend van West Side Story), nu met een topcast en live-orkest.


Cast Paul Groot, Cystine Carreon, Maartje van de Wetering, Jeremy Baker, Esther Maas, Jolanda van den Berg, Marcel Visscher, Carlos de Vries, Frank van Hengel, Sophie Veldhuizen, Tjebbo Gerritsma, Juda Goslinga, Sytske van der Ster en Hilke Bierman | regie Gerardjan Rijnders | producent Esther Maas, PIT Producties | vertaling en dramaturgie Jeremy Baker

 

Met Paul Groot, Nurlaila Karim, Anne-Marie Jung, Jeremy Baker, Esther Maas e.a.

Website: pitproducties.nl

 

Deel deze voorstelling:   E-mail