Literair

Cultuur Café

Met Tessa de Loo

Foyer

Prijs € 7,50

Foyer

Prijs € 7,50

Op elke laatste vrijdag van de maanden oktober, november, januari, februari en maart kunt u luisteren naar interviews met schrijvers of theatermakers die in de actualiteit staan. Cultuur Café is een initiatief van De Harmonie en De Culturele Onderneming en wordt mede mogelijk gemaakt door Van der Velde Boeken. Op vrijdag 24 februari komt Tessa de Loo naar De Harmonie

Iedere laatste vrijdag van de maanden oktober, november, januari, februari en maart kunt u luisteren naar interviews met schrijvers of theatermakers die in de actualiteit staan. Een mooie manier om het weekend in te luiden. Houd onze website in de gaten! Cultuur Café is een initiatief van De Harmonie en De Culturele Onderneming en wordt mede mogelijk gemaakt door Van der Velde Boeken. In de maand februari staat Tessa de Loo in de actualiteit.

Tessa de Loo (1946) debuteerde met De meisjes van de suikerwerkfabriek, waarvoor ze o.a. de Anton Wachter-prijs ontving. Inmiddels is ze de auteur van een veelzijdig en internationaal gewaardeerd literair oeuvre. Van haar oorlogsroman De tweeling zijn ruim een miljoen exemplaren verkocht.

Houd onze website in de gaten

Website: www.harmonie.nl