Jeugd & Familie

incl. garderobe

VANAF 2 JAAR

Laat je schminken

Hoe worden wilde dieren in de ongerepte natuur geboren, op welke wijze zetten zij hun eerste stapjes en hoe gaan ze dapper op ontdekkingstocht? In ‘Daar komen de dieren’ brengt Ageeth de Haan, ambassadeur van de WNF-Bamboeclub, samen met haar gitarist levensgroot geprojecteerde natuurbeelden en livemuziek samen. Iedereen, jong en oud, kan meezingen tijdens deze aangename 'theatersafari'.

In ‘Daar komen de dieren’ dompelt Ageeth de Haan – ambassadeur van de WNF-Bamboeclub – jong en oud onder in de leefomgeving van wilde dieren in de ongerepte natuur. We zien hoe ze geboren worden, hun eerste stapjes zetten en dapper op ontdekkingstocht gaan. Met speciaal hiervoor gecomponeerde vrolijke en ontroerende liedjes brengen Ageeth en haar gitarist prachtige, levensgroot geprojecteerde natuurbeelden en livemuziek samen. En kan iedereen meezingen met ‘Kijk, daar komen ze, de giraffen, de olifanten, de apen en nog veel meer wilde dieren’. “Een prettige, ongedwongen theatersafari. (…) Aanstekelijk, ook voor de ouders.” (Theaterkrant)

Zang en spel: Ageeth de Haan | gitaar: Peer Thielen

“Een prettige, ongedwongen theatersafari"

Website: www.vanaf2.nl

Theaterkrant:
“Een prettige, ongedwongen theatersafari. (…) Aanstekelijk, ook voor de ouders. (…) Ageeth de Haan heeft een prettige ongedwongenheid waarmee ze de kinderen meeneemt.”

Kind Magazine:
“Eenvoudig en mooi. (…) Aanstekelijke liedjes. (…) Voor peuters en kleuters is deze voorstelling perfect!”