DanceBattle XL

Gratis toegang

Foyer

Prijs € gratis

Zes scholen van het Voortgezet Onderwijs hebben onder leiding van een choreograaf een korte choreo gemaakt en dagen elkaar uit in een speciale battle. Een jury bepaalt wie de beste dancecrew van Friesland wordt!

Voor de zesde keer organiseert Kunstkade de Dance Battle een groot dansproject voor de kinderen van groep 7 en dit jaar ook voor het Voortgezet Onderwijs. Het thema van de Dance Battle is FAMILIE. Deze speciale editie sluit aan bij het festival De Friese Dansdagen. De Dance Battle is een mooie kennismaking met dans die begint in de school. Dansdocenten werken in een paar weken naar een choreografie die uiteindelijk te zien is in stadsschouwburg de Harmonie in Leeuwarden. De dansdocenten werken samen met studenten Dans van D’Drive Friesland College.